VIA-workshop Storytelling

2021woensdag19mei19:30woensdag21:30VIA-workshop StorytellingOnline event via Zoom19:30 - 21:30(GMT+00:00) Type evenementWorkshop

Evenement details

Heb jij ook het idee dat storytelling hip & happening is? Maar weet je eigenlijk niet zo goed wat storytelling is en wat jij er als ondernemer mee aan moet? Dan is deze workshop iets voor jou.
We hopen dat je aanhaakt.

Waarom storytelling?

Waarom zijn verhalen belangrijk voor ons als mens, wat kun je ermee, wat maakt een verhaal een goed verhaal, wat zijn de onmisbare elementen in elk verhaal, hoe spoor je ze op? Sophieke weet daar alles van. In kleine groepen gaan we aan de slag met momenten uit jouw ondernemerscarrière waarin meer verhaal zit dan jij nu denkt.
Na deze workshop ken je de basisbeginselen en heb je tools in handen waarmee je zelf verder kunt. Dus: laat je inspireren en ga concreet aan de slag met je eigen verhaal.

Over Sophieke

Sophieke helpt, vanuit haar onderneming Catch that Wave, mensen en organisaties in de juiste richting te bewegen. Ze verzorgt workshops op het gebied van storytelling en laat mensen de bron van innerlijke wijsheid en de kracht ervaren van het werken met verhalen.

Aanmelden en inloggen

Je kunt deelnemen door je aan te melden via het e-mailadres info@viamiddendelfland.nl

Je ontvangt daarna – kort tevoren – rechtstreeks van Sophieke per e-mail een link waarmee je toegang krijgt tot de Zoom-call.

Zien we elkaar snel? We kijken naar jullie uit!

Warme groet,
Bestuur VIA Midden-Delfland,

Lees meer

Tijd

(Woensdag) 19:30 - 21:30(GMT+00:00)