De perfecte pitch

2020donderdag19mar19:30donderdag22:00De perfecte pitchGEANNULEERD19:30 - 22:00(GMT+00:00) Gaagweg 38, 2636 AK SchipluidenType evenementActiviteit

Evenement details

Deze interessante avond is helaas geannuleerd vanwege de gebeurtenissen rondom het Corona-virus.

Je vertelt als ondernemer dagelijks wie je bent en wat je doet. Je weet als geen ander waar jouw bedrijf voor staat. Maar hoe breng je jouw boodschap kort en bondig over aan de luisteraar? Gastspreker Esther van Winden (30) vertelt je deze avond meer over de perfecte pitch. Ben je van de partij, donderdag 19 maart in De Paardenstal in Schipluiden?

Maak jij een onuitwisbare indruk?

Of je nu voor een zaal vol mensen of voor slechts één persoon staat, pitchen is doorgaans nog best spannend. Pitchen is niet alleen een must op de werkvloer, maar ook een handige tool om de luisteraar binnen enkele minuten te overtuigen van jouw idee, motivatie of kwaliteiten. Wat is dé truc om je gesprekspartner jou terug te laten bellen nadat jullie de visitekaartjes uitwisselden, elkaar de hand schudden en een prettige dag wensten?

Over Esther

Esther van Winden komt uit Schipluiden en werkt als specialist marketing en communicatie bij Royal Brinkman, een toeleverancier binnen de glastuinbouwsector. Daar organiseert zij beurzen en evenementen, en zo heeft ze al vaak in de praktijk ervaren hoe belangrijk een goede pitch is. Soms heb je namelijk echt kort de tijd om te vertellen wat je voor de ander kunt betekenen. Esther heeft het afgelopen jaar diverse pitchtrainingen georganiseerd en bijgewoond. Speciaal voor VIA zet Esther de beste tips en trucs op een rijtje.

Bedrijfsbezoek De Paardenstal

We zijn deze avond te gast op de horecaboerderij van VIA-lid Corryne van Leeuwen. Een mooie plek voor uiteenlopende evenementen, zowel zakelijke als particuliere bijeenkomsten, feesten en partijen. Zoals je van VIA gewend bent: je krijgt na het programma de kans om rond te kijken en aansluitend praten we nog even na, onder het genot van een drankje.

Ja, ik wil nog op de foto!

Extra fotoshoot, grijp je kans!
De nieuwe website is gelanceerd en alle VIA’s staan erop! Met of zonder foto! Heb je de fotoshoot in 2019 gemist en wil jij alsnog met zo’n professionele profielfoto op de nieuwe website?
Bij minimaal 10 gegadigden is er op 19 maart weer een fotoshoot. Aanmelden gewenst.

Graag aanmelden

Kom je of ben je verhinderd? We horen graag tevoren of we op je kunnen rekenen, voor het programma en/of de fotoshoot. Even aanmelden dus, via de buttons of door een e-mail te sturen aan het bestuur.

We verheugen ons op een boeiende interactieve avond en kijken naar jullie uit op donderdag 19 maart. Tot dan?

Lees meer

Tijd

19 maart, 2020 19:30 - 22:00(GMT+00:00)

Locatie

De Paardenstal

Gaagweg 38, 2636 AK Schipluiden

Other Events

Get Directions

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *