2017

22 augustus 2017: Actieve netwerkavond Golfbaan Delflandgolf1

Deze avond zijn we actief begonnen in de buitenlucht. Tijdens de rondleiding over de diverse delen van de golfbaan kregen we in groepen les van een proffesional. In 3 vaardigheden, hebben we geoefend in het spel. Onze swing, chippen en putten hebben we flink kunnen oefenen, maar ook de airshots waren niet van de lucht. Na deze inspanningen was het weer gezellig netwerken met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje.

 

 

 

15 mei 2017: Algemene Ledenvergadering in De DorpskamerALV2017

De Dorpskamer in Den Hoorn vierde op 15 mei haar 3-jarig bestaan. Via trakteerde alle bezoekers van de Dorpskamer op taart. s’ Avonds was de Dorpskamer voor VIA-leden de ‘place to be’ om de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering bij te wonen.

Tijdens de vergadering deelde het bestuur belangrijke zaken met de leden, bespraken we het afgelopen jaar én het komend jaar. We namen afscheid van onze secretaris José van Winden, die van deze gelegenheid gebruik maakte haar nieuwe boek te presenteren. José legt haar secretaristaken neer maar blijft wel lid van VIA Midden-Delfland. Met een hapje, drankje en de zelfgemaakt meidoornbloesemsiroop van Marion werd er daarna weer flink genetwerkt.

 

 

23 maart 2017: Interactieve netwerkavond Co-creatieco creatie2017

Deze avond waren wij te gast bij Ine Geraerds van de Delflandhoeve voor alweer een inspirerende VIA-avond.  Monique van MijnKracht.nu en Suzanne van Flower Breeding hadden hun krachten gebundeld en een fantastische workshop voorbereid. De rode draad was co-creatie. De deelnemers kregen allen de opdracht ‘vijf mooie eigenschappen van jezelf’ te bedenken. Aan de hand van deze mooie eigenschappen werden kleine groepjes gevormd die samen bespraken en overlegden wie met wie en hoe samen te werken. Er kwamen daadwerkelijk verrassende samenwerkingen uit. Echt een onderwerp voor herhaling vatbaar!

 

13 januari 2017: Nieuwjaarsborrel

nieuwjaar2017In Maasland begonnen we het nieuwe jaar met een nieuwjaarsborrel in Dorpsherberg de Pynas.

Sylvia, eigenares en nieuw VIA lid, verwelkomde ons met een lekkere prosecco. Een mooie gelegenheid om samen te proosten op het nieuwe jaar!

 

 

 

kunstwerk akkerleven2012

Elk kwartaal komt VIA Ondernemende Vrouwen Midden-Delfland bij elkaar. Wil je ook eens komen kijken of VIA iets voor jou is? Je bent van harte welkom op een van onze avonden! Meld je vooraf wel even per e-mail aan.

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2019. VIA Midden-Delfland, alle rechten voorbehouden.