2012

15 november 2012: Netwerkspel 'Netwerken, dubbelop ...

Donderdag 15 november netwerken we dubbelop in Paviljoen 't Middelpunt in Schipluiden. Heidi de Bruijn is 'spreekstalmeester' en zorgt dat we optimaal van het netwerkspel gaan profiteren.
Download hier de uitnodiging met programma etc.

21 augustus 2012: Spreken in het openbaar 'Weet wat je zegt. Hoe je het zegt ben je zelf!'

Op dinsdag 21 augustus 2012 ontmoeten we elkaar in de Delflandhoeve, om 19.30 uur. Gastspreekster Nelly van Veldhoven van Spreekstyle gaat met ons aan de slag rond het thema ' spreken in het openbaar '.
Download hier de uitnodiging met alle details.

10 mei 2012: Creatieve avond in Schipluiden: "De tijd verbloemt..."

Op donderdag 10 mei om 19.30 uur is de volgende bijeenkomst in het atelier van Rina Groot in Schipluiden. Download hier de uitnodiging met alle details.
20120510-VIA-bijeenkomst Rina Groot

Maart & april 2012: workshops Social Media

In maart en april 2012 bood VIA aan alle leden de gelegenheid kosteloos twee aansluitende workshops over Social Media te volgen. Dat past in het beleid om de netwerkactiviteiten van VIA niet alleen 'live' maar ook 'online' te laten plaatsvinden. Immers, netwerken doe je om contacten te leggen! Social media: theorie en praktijk

Deel 1 - Theorie
Allereerst was er de theoretische 'SoMe workshop voor kleine zelfstandigen; Personal Branding met Social Media.' Deze werd verzorgd door VIA-lid Esther Buijs. Zij boog zich met de deelnemers over de vraag 'Wat is Social Media?'. Andere zaken die aan bod kwamen waren: Wat zijn de verschillen tussen Hyves, Twitter, Facebook, LinkedIn etc.? Wat kan ik het beste gebruiken voor mijn bedrijf? En wat niet...? Hoe kan je dit het beste en slim toepassen voor je bedrijf? Kan je geld verdienen met Social Media? Moet je de hele dag achter de computer zitten? Wat zijn de kosten van Social Media?

In haar workshop maak Esther mensen bewust van de do's en de don'ts op het gebied van Social Media. De basis die je krijgt aangereikt, kan je toepassen in al je communicatie via het internet. Ook wanneer je al gestart bent, is het belangrijk je bewust te zijn van wat je nu eigenlijk doet met Social Media.

Deel 2 - In de praktijk
In aanvulling op de door Esther verzorgde theorieworkshop verzorgde het VIA-bestuur onder leiding van Annelou van Kleef aansluitend praktische workshops - avondsessies op verschillende dagen - waar de VIA-leden online aan de slag gingen om hun 'profiel' op LinkedIn of Twitter optimaal in te vullen en contacten te leggen. Een goed doordacht profiel is immers de basis voor al je Social Media-activiteiten.

Inloopavond juni 2012
Voor de leden die deelnamen aan beide workshops wordt in juni 2012 op een nader te bepalen avond nog een 'inloopsessie' georganiseerd: daar kan je binnenlopen om vragen te stellen en met andere leden te overleggen over het toepassen en inrichten van Social Media voor je bedrijf. Dat bleek tijdens de praktijksessies overigens niet alleen leerzaam en nuttig maar ook heel gezellig!

7 februari 2012: Ledenvergadering 't Sonnetje Maasland

De bijeenkomst op dinsdagavond 7 februari had het karakter van een ledenvergadering: we namen de tijd om te bespreken wat er speelt en blikten terug én vooruit. Uiteraard zorgden we voor een interessante omlijsting en werd er geborreld en genetwerkt.

Locatie: Pannekoekenboerderij 't Sonnetje, Korte buurt 15 3155 EG te Maasland, aanvang 19.30 uur. Met dank aan VIA-lid en gastvrouw Imke Sonneveld.

12 januari 2012: Nieuwjaarsborrel 

Tijdens de eerste VIA-nieuwjaarsborrel op donderdag 12 januari 2012 deden we veel inspiratie op. Gezelligheid en zakelijke uitwisseling, het was een mooie smeltkroes. Wethouder Tineke van Nimwegen en burgemeester Arnoud Rodenburg vereerden ons met hun aanwezigheid en veel leden kwamen even langs voor een drankje in Café de Pynas in Maasland. Een mooie aftrap voor een succesvol nieuw VIA-jaar.

De uitnodiging die we stuurden kan je hier downloaden.

 

kunstwerk akkerleven2012

Elk kwartaal komt VIA Ondernemende Vrouwen Midden-Delfland bij elkaar. Wil je ook eens komen kijken of VIA iets voor jou is? Je bent van harte welkom op een van onze avonden! Meld je vooraf wel even per e-mail aan.

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2019. VIA Midden-Delfland, alle rechten voorbehouden.